FCR 1917 Dam A

Varmt välkommen att provträna – Vi har just nu många spelare som söker sig till vårt lag och vi välkomnar ännu fler, det är intressant med spelare på alla positioner. OBS! Målvakt har hög prioritet!

FC Rosengårds damlag i division 3 sydvästra är ett gäng med fokus på hög träningsnärvaro, spelutveckling, bra energi, laganda och kämpaglöd. Vi tränar på centrala planer i Malmö. För oss är det viktigt med en hög lägstanivå samtidigt som kärleken till fotbollen och spelet ska vara ständigt närvarande. 2017 började på bästa sätt och vi vann både träningsmatcher samt DM-matcher och gick till slutspel. Vi fokuserar på att gå upp ytterligare en division under kommande år.

Nu vill vi välkomna tre nyförvärv från olika delar av kontinenten: Natalia Lipka är en teknisk och snabb mittfältare, senast i AZS Wrocław. Glorija Kovac kommer från ŽNK Tomislav och är en ung snabb talang. Adelina Bytyqi kommer senast från LB07 tillbaks från skada och är en målhungrig forward med enormt kunnande och potential.

Vi välkomnar alltid nya spelare som vill vara en del av vårt lagbygge, men hör gärna av dig först så att vi kan välkomna dig på bästa sätt för provträning: Kontakta gärna [email protected] om du har frågor.

Träningstider för försäsongen 2018 (från 16 januari och framåt:)

Tisdagar 18.30-20.00 Rosengårds IP
Torsdagar 18.30-20.00 Malmö IP

Foto: Vårt damlag tillsammans med klubbens elitlag slog ihop oss och vann över Trelleborgs FF på Vångavallen i början av september.