FCR 1917 Dam A

Varmt välkommen att provträna efter sommaruppehållet!

FC Rosengårds damlag i division 3 sydvästra är ett gäng med fokus på hög träningsnärvaro, spelutveckling, bra energi, laganda och kämpaglöd. Vi tränar på centrala planer i Malmö. För oss är det viktigt med en hög lägstanivå samtidigt som kärleken till fotbollen och spelet ska vara ständigt närvarande. Vi fokuserar på att gå upp ytterligare en division under kommande år.

Nu vill vi välkomna många nyförvärv från olika delar av kontinenten: Natalia Lipka är en teknisk och snabb mittfältare, senast i AZS Wrocław. Glorija Kovac kommer från ŽNK Tomislav och är en ung snabb talang. Adelina Bytyqi kommer senast från LB07 tillbaks från skada och är en målhungrig forward med enormt kunnande och potential. Amanda Wennström från Åhus IF är en hungrig spelare med fantastisk attityd, Anneli Linder kommer med pepp och lagerfarenhet från England, och Sasha Dohnal återvänder till oss från Pandora – tillbaks till sin moderklubb LdB FC/FC Rosengård. Ermina Hajdarevic är tillbaks efter uppehåll.

Vi välkomnar alltid nya spelare som vill vara en del av vårt lagbygge, men hör gärna av dig först så att vi kan välkomna dig på bästa sätt för provträning: Kontakta gärna [email protected] om du har frågor.

Vårt team består av huvudtränare, assisterande tränare, fystränare, lagledare, målvaktstränare.

Träningstider för säsongen 2018

Måndagar 18.30-20.00 Malmö IP
Onsdagar 18.30-20.00 Rosengårds IP

Foto: Vårt damlag tillsammans med klubbens elitlag slog ihop oss och vann över Trelleborgs FF på Vångavallen i början av september.