Damer_1917 web

FCR 1917 Dam A

Varmt välkommen att provträna – Vi har just nu många spelare som söker sig till vårt lag och vi välkomnar ännu fler, det är intressant med spelare på alla positioner.

FC Rosengårds damlag i division 3 sydvästra är ett gäng med fokus på hög träningsnärvaro, spelutveckling, bra energi, laganda och kämpaglöd. För oss är det viktigt med en hög lägstanivå samtidigt som kärleken till fotbollen och spelet ska vara ständigt närvarande. 2017 har börjat på bästa sätt och vi har vunnit både träningsmatcher samt DM-matcher och gick till slutspel. Vi fokuserar på att gå upp ytterligare en division under kommande år.

Vi välkomnar alltid nya spelare som vill vara en del av vårt lagbygge, men hör gärna av dig först så att vi kan välkomna dig på bästa sätt för provträning: Kontakta gärna [email protected] om du har frågor.

Hittills i år välkomnar vi dessa nya spelare: Hannah Haglund, Hammarby, Norah Tahiri, BK Olympic, Maria Eriksson, Vila Olympic, Nellie Lindgren, Umedalens IK, Carmen Denkha, Näsets SK, Emma Licina och Sandra Hellström, NK Croatia.

Säsongens nästa match spelas 28 april mot Hyllie IK på hemmaplan.

Träningstider för seriesäsongen 2017:

Måndagar 18.30-20.00 gräs Rosengårds IP
Onsdagar 18.30-20.00 gräs Rosengårds IP
Torsdagar 18.30-20.00 gräs Rosengårds IP