FCR 1917 Dam A

 

Välkommen till ett lag fyllt av energi, teknik och kärlek!

Vi söker just nu efter ytterligare en målvakt inför nästa säsong!

Vi välkomnar följande fantastiska nyförvärv inför säsongen 2019: Adelina Alceska (LB07), Tasnim Iskandar & Erleta Jashanica (uppflyttade från FCRs ungdomslag), Fortesa Shala (IK Tun, Nyköping), Unni Nilsson, Magda Johansson, Sofia Johansson & Sandra Hellström (Hyllie IK), Elif Isa (moderklubb LdB FC),  Emma Ekdahl & Josefin Karlsson (Kvarnby IK.)

FC Rosengårds damlag i division 3 sydvästra är ett gäng med fokus på hög träningsnärvaro, spelutveckling, bra energi, laganda och kämpaglöd. Vi tränar på centrala planer i Malmö. För oss är det viktigt med en hög lägstanivå samtidigt som kärleken till fotbollen och spelet ska vara ständigt närvarande. Vår målbild är att nå division 1 inom en snar framtid. Vi sätter laget före jaget. Skratten är många men fokus är viktigt när vi spelar.

Truppen består av 30 aktiva spelare i olika åldrar och från olika delar av Malmö med omnejd.

Vi välkomnar alltid nya spelare som vill vara en del av vårt lagbygge, men hör gärna av dig först så att vi kan välkomna dig på bästa sätt för provträning: Kontakta gärna [email protected] om du har frågor. Har du haft ett långt uppehåll är du självklart välkommen att testa en längre period. Känner du dig i dålig form är du också varmt välkommen att komma upp på en högre nivå tillsammans med oss – ingen ska känna att provträningen är avgörande i början. Just nu är det många som provspelar (och har skrivit på redan) så det är en bra period att testa.

Vårt team består av huvudtränare, assisterande tränare, fystränare, lagledare, målvaktstränare.

Träningstider mars 2019:

Rosengårds IP måndagar 18.30-20.00 (konstgräs, utomhus)

Malmö IP onsdagar 18.30-20.00

Malmö IP torsdagar 18.30-20.00