FCR 1917 Dam A

 

Välkommen till ett lag fyllt av energi, teknik och kärlek!

Målet för laget är att vara ett breddlag som komplement till vårt A-lag som spelar i allsvenskan & Europa. Försäsongen 19/20 består av spel i Skånes Futsalserie samt inomhuscuper och utomhusmatcher.

Vi välkomnade följande fantastiska nyförvärv inför säsongen 2019: Adelina Alceska (LB07), Tasnim Iskandar & Erleta Jashanica (uppflyttade från FCRs ungdomslag), Fortesa Shala (IK Tun, Nyköping), Unni Nilsson, Magda Johansson, Sofia Johansson, Blerta Bytyqi & Sandra Hellström (Hyllie IK),  Emma Ekdahl & Josefin Karlsson (Kvarnby IK), Jessica Stegermeier (TB Berlin,) Elli Auinger Brodin (IF Lödde/Husie), Chanelle Stenholm Häggfors (Backarnas FF), Tindra Danielsson (high school-spel i USA) Emmi Lilius (från FCR F15) och Adelina Bytyqi (tillbaks från skada) samt Simona Spasova.

FC Rosengårds damlag i division 3 sydvästra är ett gäng med fokus på hög träningsnärvaro, spelutveckling, bra energi, laganda och kämpaglöd. Vi tränar på centrala planer i Malmö. För oss är det viktigt med en hög lägstanivå samtidigt som kärleken till fotbollen och spelet ska vara ständigt närvarande. Vår målbild är att nå division 1 inom en snar framtid. Vi sätter laget före jaget. Skratten är många men fokus är viktigast när vi spelar.

Truppen består av 35 aktiva spelare i olika åldrar och från olika delar av Malmö med omnejd.

Vi välkomnar alltid nya spelare som vill vara en del av vårt lagbygge och delar vårt mål om att vinna serien, men hör gärna av dig först så att vi kan välkomna dig på bästa sätt för provträning: Kontakta gärna [email protected] om du har frågor.

Vårt team består av huvudtränare, assisterande tränare, fystränare, lagledare, målvaktstränare.

Träningstider fr o m november 2019:

Måndagar Malmö IP 18.30-20.00 (konstgräs)

Tisdagar Malmö IP 18.30-20.00 (konstgräs)

Torsdagar Malmö Latin 20.30-22.00 (Futsal)