FCR förlorade mot Hässleholm

Det blev förlust mot Hässleholms IF trots att Rosengård ägde mest boll och hade flest chanser. I den första halvleken så tog man efter en lite trevande inledning tag i taktpinnen och man var det klart bättre laget. Man skapade även en del chanser där den hetaste kom i slutminuten av den första halvleken när man lyckades ställa till oreda i Hässleholms försvar. I den andra halvleken så fortsatte man att mala på och fick iväg ett par skott som gick utanför eller så styrdes dom bort av HIF’s backlinje. Det var helt enkelt en sån där dag då bollen inte ville in i målet trots de chanser man hade, Rosengård försökte även med ett offensivt byte när man tar ut Kliment och sätter in Alvedin. Men istället så slår Murphys lag till igen när Hässleholm gör 1-0 i den 70 minuten och Rosengård får sikta in sig på att jaga en kvittering. Rosengård gör ett par byten till men trots det så lyckas man inte kvittera och förlusten är ett faktum.
Tyvärr så lyckades man inte omsätta spelövertaget i mål och för andra matchen i rad så får FC Rosengård gå av planen mållösa. Man har mycket boll men än så länge har det blivit mycket stolpe ut då marginalerna inte riktigt varit på FCR’s sida, samtidigt så måste man bli effektivare i motståndarnas straffområde. Men matchen mot HIF är redan historia för framöver är det bara hårt jobb som gäller och fokus på matchen mot Lindsdal på Rosengårds IP på lördag kl 14:00.