Bli stödpartner – För framtida Segrar

 

FC Rosengård står idag på två lika stora ben, ett sportsligt och ett socialt. Det sportsliga benet består av vårt damlag som är regerande svenska mästare, ett herr- och ett damlag som båda spelar i division 2 samt drygt 700 tjejer och killar som spelar fotboll i vår barn- och ungdomsverksamhet på Malmö IP och Rosengårds IP. Våra sociala verksamheter består bl a av Footboll for Life där vi bedriver fotboll för tjejer i Sydafrika på ca 550 skolor, Boost som dagligen får in en ungdom i självförsörjning genom arbete och studier, totalt handlar det om drygt 2300 unga vuxna som fått en bättre framtid.

Precis som resten av världen står vi nu inför stora utmaningar med att kunna fortsätta bedriva våra verksamheter. I dessa tuffa tider är det viktigare än någonsin att barn och unga har en aktiv fritid. Vi behöver därför ert stöd! Här kan ni läsa mer om paketens innehåll och syfte: Stöd FC Rosengård

Stort tack till nedan företag som valt att stötta oss genom dessa stödpaket – Tillsammans för framtida Segrar, både på och utanför plan!

Bauhaus BRABAG®
Sydsten