Medlemskap i FC Rosengård

Om du vill vara medlem i föreningen FC Rosengård så kan du bli stödmedlem. Då stöttar du föreningen och får möjlighet att närvara på föreningens årsmöten.

Medlemskort går att köpa på vårt kansli på Malmö IP. Medlemskap för ett år (1 januari – 31 december) kostar 3oo kronor. Det går även bra att sätta in motsvarande summa på vårt Bankgiro 5717-5192, så skickar vi kortet hem till er. Glöm då inte att ange ditt namn, mailadress och er fullständiga postadress. Kan du inte uppge det samtidigt som betalningen görs, så maila uppgifterna till Magnus.

Som spelare eller funktionär i föreningen räknas du som aktiv medlem och då betalas medlemsavgiften tillsammans med träningsavgiften. Som aktiv medlem gäller ditt medlemskort som inträde på våra hemmamatcher i Damallsvenskan på Malmö IP och Herrar Div. 1 på Rosengårds IP.