Bli medlem i FCR-familjen!

I FC Rosengård tror vi på kraften i drömmar. Vår vision är att skapa ett jämlikt Malmö som inkluderar alla områden och människor, där alla barn och familjer ​kan tro på sina drömmar och ha mål för framtiden – både på och utanför plan.

Som medlem i FC Rosengård bidrar du till att fler kan tro på sina drömmar.

Ditt medlemskap kostar 300kr/år och inkluderar:

• Förtur och exklusiva erbjudanden
  • Klubbens nyhetsbrev
  • Rösträtt vid årsmöte (från 18 år)
  • Digitalt medlemskort

NYHET – Det digitala medlemskortet

Smidigare hantering för dig och snällare mot miljön – nu kan du få ditt medlemskort digitalt till mobilen! Kryssa i önskemål om digitalt årskort i formuläret nedan. Ladda ner Sportadmin medlemsapp. När vi har registrerat din betalning, kommer du att kunna logga in i appen och se ditt medlemsskap under fliken medlemskort. Självklart kan vi fortfarande skicka ditt medlemskort hem till dig; glöm ej att ange din adress om du väljer detta alternativ!

AKTIV MEDLEM

Som spelare eller funktionär i föreningen räknas du som aktiv medlem och då betalas medlemsavgiften tillsammans med träningsavgiften. Aktiv medlem på Malmö IP tillhör FC Rosengård, och aktiv medlem Rosengårds IP tillhör FC Rosengård 1917. Som aktiv medlem gäller ditt medlemskort som inträde på FC Rosengårds hemmamatcher på Malmö IP i OBOS Damallsvenskan, och FC Rosengård 1917 hemmamatcher på Rosengårds IP i Dam Div. 1 och Herr Div. 2.

FC ROSENGÅRD & FC ROSENGÅRD 1917

Ange nedan om du vill teckna medlemskap i FC Rosengård eller FC Rosengård 1917. Vill du teckna medlemskap i bägge föreningarna får du göra två ansökningar.

Vid frågor kontakta [email protected]

Ansök om medlemskap nedan;