Press

UEFA Women’s Champions League
FC Rosengård – SKN St. Pölten | R16 | 2021-03-03 Malmö IP

Ackrediteringar

Alla journalister och fotografer ska ackreditera sig till matchen.

•  På grund av rådande restriktioner kommer endast ett mycket begränsat antal mediaplatser att finnas.
•  Ackrediteringsförfrågningar skickas till [email protected] senast 1/3.
•  Utan ackreditering beviljas man inte inträde på arenan.
•  Vid entrén krävs ett uppvisande av legitimation.

Covid 19-restriktioner

Vid minsta tecken på symptom – stanna hemma!

•  Krav på munskydd! Journalist/fotograf ska själv medhava munskydd och detta ska bäras under hela tiden man vistas på arenan.
•  Vid ankomst kommer kroppstemperatur att kontrolleras.
•  Media kommer endast ha tillgång till en begränsad del av arenan för att minimera kontakten mellan människor och på så sätt även risken för smittspridning. Tydlig information om var och hur media får röra sig kommer finnas på arenan.
•  Ankomsttid för media är begränsad till 15–45 minuter innan matchstart och entré sker ej genom huvudentrén utan genom grinden mot Carl Gustafs Väg, där TV-bussarna brukar stå.
•  Vår VIP kommer fungera som pressrum och detta öppnar 45 minuter innan matchstart och stänger 45 minuter efter matchens slut. Här finns mycket begränsade platser och vi ser helst att de som kan arbetar från läktarplats.
•  Det kommer finnas markerade platser för media på läktaren. Det är endast de markerade platserna som får användas.
•  Efter matchen arrangeras en presskonferens i pressrummet. Endast skrivande press/radio/TV får närvara vid presskonferensen. Inga flash-intervjuer får genomföras.

​Intervjuer inför/efter

Endast förbokade intervjuer tillåts.

•  Malmö IP är helt stängt under tisdagen 2/3 och onsdagen 3/3 (matchen undantag för ackrediterad media). Inga intervjuer kan genomföras på arenan under dessa dagar.
•  Önskar man genomföra intervjuer med spelare/tränare/sportchef bokas dessa via [email protected]

Klubbnamn
Vårt klubbnamn är FC Rosengård, och det är det namn som bör användas.

Hemmaarena
Malmö IP är FC Rosengårds hemmaarena för spel i OBOS Damallsvenskan, UEFA Women’s Champions League och Div. 1 Södra, dam.
Rosengårds IP är FC Rosengårds hemmaarena för spel i Div. 2 Västra Götaland, herr.

Samtliga bilder på fcrosengard.se är skyddade enligt upphovsrättslagen.
Vad gäller bilder från våra hemmamatcher samarbetar vi med Urszula Striner.

Logotyp
FC Rosengårds logotyp finns att ladda ner i png-format eller eps-format.

Louise Eklund | Pressansvarig FC Rosengård

Mobil: 0723 – 61 39 16 | E-post: [email protected]