_DSC8332

Press

Mediainformation FC Rosengård

Välkomna till årets säsong tillsammans med FC Rosengård!
Alla frågor som rör skrivande press, fotografering, radio eller TV ställs till FC Rosengård:s press- och kommunikationsansvariga Magnus Ericsson. Det är även till honom ni hör av er för att boka intervjuer med spelare eller tränare. Nyheter som rör laget eller klubben kan ni läsa här på hemsidan alternativt via pressmeddelanden.

Klubbnamn
Vårt klubbnamn är FC Rosengård, och det är det namn som bör användas.

Hemmaarena
Malmö IP är FC Rosengårds hemmaarena för spel i Damallsvenskan.
Rosengårds IP är FC Rosengårds hemmaarena för spel i Division 1.

Ackrediteringar
Alla journalister och fotografer ska ackreditera sig till hemmamatcherna.
Ackrediteringsförfrågningar rörande spel på Malmö IP och Rosengårds IP skickas till [email protected].

Samtliga bilder på fcrosengard.se är skyddade enligt upphovsrättslagen.
Vad gäller bilder från våra hemmamatcher samarbetar vi med We made it student.

Arbetsplatser
Pressrummet på Malmö IP ligger i cafeterian, snett till vänster om biljettluckorna. I pressrummet tillhandahåller vi lättare förtäring. Pressläktaren på Malmö IP finns placerad mitt på huvudläktaren.

Internet
Vi har trådlöst internet i så väl pressrummet som på pressläktaren. Inloggningar till detta kommer att ligga i pressrummet matchdag.

Presskonferens
Cirka 15 minuter efter matchslut hålls presskonferens med lagens tränare och utvalda spelare från de båda lagen. Presskonferensen hålls i pressrummet.

Matcher på Malmö IP
För mer information om matcher på Malmö IP, vänligen kontakta:

Magnus Ericsson, Kommunikationsansvarig
Mobil: +46 (0) 720 – 67 46 77 | E-Post: [email protected]

FC Rosengård
Box 5029 | 200 70 Malmö | Sverige
Besöksadress: Malmö Idrottsplats | Pildammsvägen 13

Matcher på Rosengårds IP
För mer information om matcher på Rosengårds IP, vänligen kontakta FC Rosengårds Kansli.

FC Rosengård
Besöksadress: Frölichs väg 2 | 213 68 Malmö | Sverige Tel: 040 – 22 24 03 | Fax: 040 – 22 97 72 | E- Post: [email protected]

Logotyp
FC Rosengårds logotyp finns att ladda ner i png-format eller eps-format.