Förlust för FC Rosengård

FC Rosengård åkte på säsongens fjärde förlust i den på förhand svåra bortamatchen mot Onsala BK.
Siffrorna skrevs till slut till 2-1 till Onsala men det var FC Rosengård som tog ledningen i den 17 matchminuten genom Ali Jassim. Glädjen varade inte länge, för att vara mer precis så tog det tre minuter för Onsala att kvittera till 1-1. I vad som beskrevs som en tuff och jämn tillställning så var det till slut hemmalaget som drog det längsta stråt då de gjorde 2-1 med tjugotvå minuter kvar att spela. I och med förlusten och hur det gick i övriga matcher så har tabelltoppen i Division 2 VG utvecklat sig till ett riktigt getingbo, det skiljer tre poäng mellan Qviding på förstaplatsen och Onsala på femte. På tredjeplatsen återfinns FC Rosengård, på samma poäng som Ängelholm och Olympic men lagen skiljs åt av målskillnaden. I nästa match så väntar Assyriska som gästar Rosengårds IP på torsdag kväll men mer om den matchen kommer senare.