Första förlusten på hemmaplan

Lite kyligt men soligt på Rosengårds IP, vi fick spela på konstgräs idag då annat lag bokat vår plan, men alla var taggade på revansch mot HNFF, som vi hade 2-0 i halvtid och stort spelövertag senast, men tappade till förlust.
Tyvärr var det inte mycket som gick vår väg idag, vi spelade stressat och släppte igenom både enkla djupledsbollar samt ute på kanten. Vi gjorde en hel del fina individuella prestationer men spelade inte enkelt och rullade boll som vi brukar, det utnyttjade motståndarna mycket väl, och det var stor skillnad på det lag de kom med sist och de vi mötte idag.
I halvtid hade de tagit ledningen med 1-0 (vill påpeka att det var ett riktigt snyggt mål från dem med inlägg och en välplacerad nick,) så det var helt öppet för att steppa upp och ta över matchen, men tyvärr föll vi in i dåliga mönster och lät dem göra både 2-0 och 3-0 tidigt i andra halvlek, där vår målvakt Carmen inte kan ställas till svars för något av målen.
Efter en bra hörna och lite rörigt i målområdet gjorde Norah ett snyggt mål i nättaket, och det fanns då en del tid kvar att jobba mot kvittering. När vi då flyttade upp och ångade på så fick de oturligt nog på en kontring så att 4-1 blev ett faktum och då var det inte många minuter kvar av matchen. Vi fick ett tröstmål i slutet, 4-2, innan Carmen åkte på en rejäl småll från en av motståndarna och blev liggande flera minuter – ingen tilläggstid gavs så där var matchen slut.
Vill lägga till att det var grymt peppande och härligt att se hela laget kriga och höja sig den sista kvarten oberoende av resultatet. Inte många hade orkat ta det en nivå till och slåss för att jämna ut siffrorna. Den positiva andan tar vi med oss till nästa match! Dags för tre nya poäng mot Lunds BOIS på söndag.
Tack till all publik, motståndarna och domare ikväll.