Kom och hylla våra VM-hjältar

Söndagen den 21/7 är det dags för match på Malmö IP när gästande Växjö DFF kommer på besök.

Efter en fantastisk mästerskapssommar med flera fantastiska prestationer av vårt svenska damlandslag är det dags att återstarta OBOS Damallsvenskan och jakten på årets SM-guld. Vi startar upp höst(sommar?:))säsongen med att välkomna Växjö DFF.

I de båda lagen hittar vi VM-hjältar som vi tillsammans med er vill hylla på plats. I Växjö DFF finner vi Anna Anvegård och från FC Rosengård har vi tre bronsmedaljörer; Zećira Mušović, Caroline Seger och Nathalie Björn. Fantastiskt att vi har möjligheten att ha dessa stjärnor på plats i Malmö tycker vi.

Väl på Malmö IP får du den häftiga upplevelsen att se FC Rosengårds fotbollsproffs och VM-stjärnor spela fotboll. Du får också själv chansen att utmana din kompis i straffläggning på vår skottborg, tillverka din egen heja-flagga, eller skaffa dig den snyggaste ansiktsmålningen. Sen är du mer än redo att ställa dig i hejarklacken och sjunga ramsor med dina vänner för att heja fram bästa laget.

Fritt inträde för barn och ungdomar under 18 år, samt gratis busstransport från Rosengård till Malmö IP – tur & retur. Samlingsplats i Rosengård är Örtagårdsskolan.

21 juli FCR – Växjö

Matchstart: 17.30

Insläpp: 16.00

Buss från Örtagård till Malmö IP 15.45 & 16.30

Buss från Malmö IP till Örtagård 19.30 & 20.15

 

Vi ser fram emot att ha er på plats, Välkomna till #FCRfamiljen!